Hahah! det e ju för rolig ;D

Melodi: Den blomstertid nu kommer

Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för stor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.

Generande behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi stannar inomhus.

De krav som sommar´n ställer,
förstör vår ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
fy fan vad jag är fet!

Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.
Nej låt oss revoltera,
vi tar en kaka till!

Hallå, hallå hallåhåhå!

Ja, nu sitter jag här i min ensamhet och ska egentligen göra mina små läxor! Men som vanligt så är jag för lat för att göra dom! Har precis kommit hem från en kväll hos lilla Stinnnsilusen! Mycket trevligt, mycket trevligt om jag får tala med egen mun! Vilket jag sällan får! nej jag skojja bara :P visst är jag rolig med min kväll-trötta-humor!
Nej, men nu ska jag ta och läsa det otorligt intressanta och spännaden "Levnade litteratur" eller va den nu heter!

Men nej nu ska jag tydligen inte läsa minunderbara svenska bok eftersom den har jag ju såklart glömmt hos stina. Anledningen till denna upptäckt var att hon just ringde och berättade detta hemska fakta :P

Men jag har i alla fall en höjdpunkt imorgon att se fram emot! Min busstur med stina och fredrik!

Så nu ska detta lilla kvälls-trötta monster gå och sova i sin lilla säng!

monster-kärlek!

Kanibalkocken ;)

Hahah, jag kom på ett litet snabbt inlägg som jag bar va tvungen att skriva ner innan det flög ut ur tanken min. Nu är detta inlägg nästan bara för dom kanibalkocks-pratande människorna. det betyder att man måste ha ett speciellt uttal.. Om man har det e det väldigt VÄLDIGT roligt.. kanske just icke detta inlägg blev så  lyckat men endå. Vill ni ha en snabb-kurs i kanibalkocks-pratande så kommer den här! :

1.) Du får inte vara rädd för att skämma ut dig, för det gör man nämligen när man pratar på det här sättet!

2.) Skjut fram "neder-käken".

3.) Ha tungan lite slappt hängandes mellan orden.

SÅ VIPS HAR DU EN TALANDE KANIBAL-KOCK ;)

hahah!

goder natter!  

Haha, osmartare får man leta efter ;)

Ja, då var det dags för måndag igen. Den nästan värsta dagen på hela veckan... så himmla seeg! Började med historia på morgonen. HAHA, det va så kul för jag fattade typ ingenting av vad alla pratade om, så jag satt där som ett frågetecken som försökte verka smart! :P Satt och nickade till det som dom andra sa så att det skulle se ut som jag förstod ;P vilket jag inte gjorde!

Sen hade vi håltimme för matteläraren va borta, så då satt jag med några nere i cafterian och mummsade på en macka! Gott gott! Hos mig finns det alltid plats för mat :D

Efter två engelska lektioner och en lunchrast, blev det dags för svenska lektionen :/ man skulle läsa en bok som var ett drama som kom från antiken. Eller nått liknade. Alla i hela klassen satt och verkade jätteseriösa, medans jag och olivia satt längst bak och viskade oss igenom hela lektionen! :D mycket trevligare än nått antikt drama!

Sen var det dags för mitt lilla frågetecken att hoppa fram igen :P nu skulle jag ha tyska... Sämst i hela klassen det e jag det! :P

Efter skolan åkte jag hem till Stabbe, för idag var det våran "7 månaders-dag".

Men nu ska jag nog gå och lägga mig, även fast det e sovmorgon imorron :) ha det så bra så får vi se när jag skriver nästa gång :P



kärlek

<3

Jag vill bara säga att jag älskar dig otroligt mycket<3

image15

Dagens outfit

Ja, det här är då mitt första inlägg med "dagens outfit", jag måste erkänna att det är helt och hållet kopierat från peffie! som förresten har en blogg med samma namn, alltså www.peffie.blogg.se så nu, om du läser det här peffie så gör jag i alla fall lite reklam för din blogg ;P Ja, det här hade jag alltså den 4:de dagen på Södra Latin:P

image14

Den där känslan...

Ni vet den där känslan av att allting går fel. Inget går som man vill att det ska gå, man blir jätteirriterad och så blir allting bara ännu värre än det var innan. För mig är det ofta att det börjar med att jag är irriterad över att t.ex. mitt klädval när jag ska gå någonstan, det leder till att jag låter sur och irriterad och börjar "bråka" med någon. Det kan vara vem som helst, mamma eller pappa, kompisar eller stabbe. Då blir man irriterad över att man har börjat bråka med den personen och sen blir det som en kedjereaktion att man börjar bråka med allt och alla. Det går fel med alla läxor man kan inte koncentrera sig på dansen när man ska göra det, man vill bara gå och lägga sig.

Jag har ingen aning om vad man ska göra då, någon som vet?

Nu blev det här inlägget ett ganska deprimerat sådant, vet inte varför jag bara hade lust att skriva så :P Men men!


I alla hast :P

Ja, nu var man klar med dom första (värsta?) dagarna på Södra Latin. Nu har man ju börjat att känna några i alla fall och alla verkar super gulliga :) vi har bara en kille i våran klass :P och det e ju lite synd...det e ju mycket roligare om det typ är jämt fördelat. men men det blir säkert jättebra, !

När jag och Jens kom i där i torsdags var jag inte jättenervös, men det va ju ändå lite små jobbigt :P vi skulle sätta oss i aulan, där dom spelade en ganska stressande musik som typ gjorde en nervösare...även fast man kunde skratta åt en av dom som såg ut som skalman typ :P

Första dagen var ganska tråkig, vi hade typ svenska prov hela dagen...typ helt kaos för jag hittade typ ingenstans och kunde ingens namn! :P men nu tror jag att jag har koll på allas namn och typ en del av skolan i alla fall... Hahah, kommer säkert komma försent nå gång för att jag inte hittar rätt klassrum..Dom har så konstiga nummer-namn på alla klassrum som jag inte fattar nånting av!

Jag har typ hur mycket som helst som jag skulle kunna skriva och göra det här inlägget lite roligare, men jag ska som vabligt upp tidigt imorgon för att jag ska jobba! fast nu ska jag typ lämna in min uppsägningsansökan :D


Men efter jobbet ska jag, Stina, Jens,Stabbe och kanske Peffie ut med stabbes båt.. så det ska bli kul, kommer bli lite stressigt bara att hinna, men om du stabbe läser just det här inlägget så ska jag försöka komma i tid!!!!

Men nu ska jag vara tråkig och stänga av datan och släcka lampan och sova! :P

KRAM!!

Kläder spelar SÅ stor roll!

Nu sitter jag och Stina här och planerar min outfit för imorgon, väldigt viktigt! :P Provar en hel del, men nu tror jag att vi kommit fram till vad jag ska ha på mig... min gula "miniklänning", tights och min gröna lilla jacka, vi får hoppas att det blir bra ;)

Jag vet inte vad jag skulle göra utan min lilla personliga stylist! (eller hur det nu stavas). Hon hjälper mig alltid och jag kan bara tänka mig hur irriterande det är när jag jämt frågar: vad ska jag ha på mig? Hjälp mig!

Så jag tänkte bara ägna detta lilla inlägg på här på kvällskvisten till min allra bästa lilla polare Stina! :)


image8

SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET!

Hjälp! det är sista dagen på sommarlovet!
Allt har gått så himmla snabbt! Jag tycker bara att jag har jobbat hela tiden :/

Jag börjar bli riktigt nervös för imorgon när jag börjar på Södra Latin :P jag är så töntig att jag undrar vad jag ska ha på mig! Men det är en riktig tur att Jens och jag börjar på samma skola och samma tid! Vet inte vad jag skulle göra utan Jens imorgon!!!! :)

Jag och Stina ska i alla fall in till stan (som vanligt :P) och shoppa idag..sen ska vi nog gå på bio med emelie och några fler. Vi ska se Ciao Bella, undra om den e bra?

Det här MÅSTE jag köpa idag:

Vit kofta från Zara
Almenacka
Ny mascara
Tjocktröja

Om jag inte kommer hem med minst tre saker av det här måste jag ta och nypa mig själv hårt! :P
Nej, men nu måste jag gå och välja vilka kläder jag ska ha på mig... ska komma på en riktigt bra "stan-outfit" :D annars går det ju inte att åka iväg., ;)

KRAM


Hahah...




Jag kan tänka mig att jag inte kommer skriva så mycket precis som jag sa förut.. för jag fattar inget alls :P Jag fattar verkligen inte hur man gör. Får ta och lära mig det här annars kommer det inte bli så bra... :)




www.gottfrid.blogg.se

Ja, det här  är alltså min nya blogg Gottfrid. Vi får se om det blev som med min förra blogg, att jag skrev ett inlägg och sen blev det inga fler? Nej, men nu ska jag försöka att skriva fler! ;)

Fråga inte varför det blev Gottfrid...för det har jag ingen aning om. Provade typ hundra namn innan Gottfrid, men visst är det fint?! ;D

RSS 2.0