Dagens!

Dagens låt: Baby, hit me one more time - Britney Spears! Vi har gått och sjungit på den hela dagen ;)
Dagens frisyr: Nytvättat och lite för ofixat!
Dagens smink: Mascara och Solpuder
Dagens klädsel: Gråa tights, svarta stövlar, svart linne, glansig svart jacka och en stor vit halsduk. Armband och örhängen :P
Dagens planer: Plugg, och åter plugg!
Dagens saknad: Det skulle vara trevligt med en gosse så här i vintermörkret. :)
Dagens dummaste: Förmodligen mig i matte B kursen.
Dagens misslyckande: Förmodligen pluggandet ikväll.
Dagens bästa: I'm you tamagouchi (???!!!) -låten, minnen minnen!
Dagens vill ha: En riktig stor godispåse till pluggadet ikväll!
Dagens drog: Ipren
Dagens tråkigaste: Svenska-lektionen och matte-lektionen!
Dagens finaste: Olivia nya linne från thailand :)
Dagens köp: Har faktiskt inte spenderat några pengar alls i dag, känns väldigt bra! (Även fast jag nog kommer att köpa nått på vägen hem!)
Dagens godis: Hållt mig ifrån allt som kan kallas godis! *Godisförbud
Dagens mat: ingen vidare lunch, men frukosten var dessto godare...
Dagens humör: Skoltrött!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frankrike

Fick nyssens reda på att jag och några till ur min dansgrupp ska åka ned till Frankrike i sommar och dansa! :D
Ska bli sjukt kul!! :) Inte behövs det betala nått heller, allt gratis ;P
Hinner inte skriva nått mer, måste nu gå och ta fram outfiten för imorgon! ;)

Förresten, såg Gossip Girl nyss också. Nån som märkte att den "töntiga", fast snyggaste killen, är samma "töntiga brorsa" i John Tucker must die?! ;P

Puss!

hata måndagar!

Måndagar är verkligen den värsta dagen i veckan! Det börjar dåligt med att man måste gå upp sisådär vid 06:00. Helt dödstrött efter att inte ha gått och lagt sig så jättetidigt på söndagskvällen. Dra sig upp och börja göra sig i ordning..
När man kommer till skolan sen är det bara tråkiga lektioner och hela dagen slutar med att man måste gå på tyska-lektionerna som absolut inte är den roligaste lektionen som jag har!
Ingen dans, inget roligt ämne... bajs-måndagar! :P
Dessutom har vi alltid matteprov på tisdagar (inte varje tisdag..) så då måste man plugga till dom..
Vi har prov imorgon och jag råkade ta fel bok, så jag kan tyvärr (:P) inte plugga!
Ganska skönt, men jag vet att jag kommer få panik imorgon när jag ser provet!

Men nu måste jag städa rummet, plugga tyska och hjälpa mamma med en grej!



Puss och kram skumbanan!

Söndag

Nu ska jag snart gå iväg och sätta mig på stinas fik och plugga lite.. tråkigt men det måste göras. Trevligt blir i alla fall att sitta på hennes lilla fik! :) Måste läsa ut bröderna lejonhjärta på tyska tills imorgon!! :S Kommer nog inte att bli av eftersom jag ligger på sidan 40 och boken är 225 sidor lång!

Ikväll ska jag och Olivia gå ut och äta middag, ska bli väldigt mysigt! Tror att det blir sushi på menyn :)
Har precis börjat äta och tycka om sushi, så det blir nog mumsigt!
Nu ska jag ta och klä på mig lite finare kläder och vandra iväg till Claras & Co :)

image69


Ha det bra i vårsolen! :) <3

Dans igen

Hejhej :) ikväll börjar dansen igen... ska bli roligt även fast jag är hur trött och seg som helst!
Har en massa läxor och grejer som jag behöver göra, men som jag inte orkar som vanligt! Kan tänka mig att slutet på veckan kommer det bli massor med plugg :/
på Torsdag är det öppet hus i skolan också, kommer säkert många som ska titta på en när man dansar.. känns sådär lagom kul att bli utstirrad! ;P Måste hitta ett par någorlunda snygga danskläder att ha ;P

Inlett mitt "godisförbud" nu... jag får inte äta nått godis, kakor, chips eller nått liknade måndag - torsdag! Hahah, inte så mycket till förbud, men det tragiska är att jag har jättesvårt att hålla mig frå speciellt godis!!

Nej men nu ska jag snart gå och äta middag. Soppa och pankakor (med två 'n' eller ett?)..lite gott! ;P

image68



Puss och kram skumbanan! 
 

Nu är det över

Känns verkligen skönt nu! Nu är det där jäkla historia-provet över, det var verkligen jättejobbigt! ;P
Det gick okej, tror jag, så det känns lite bra i alla fall! :)
Det var final i Age of Love idag :D Amanda, den som jag "hejjade" på vann vilket var lite roligt, hahah. Konstigt hur inne man kan bli i en serie.
Imorgon är det helg, eller nästan i alla fall:) Helgen börjar..väldigt skönt! Tyvär ska man jobba på söndag och måste pluggas lite också.. men men!

Idag efter provet gick jag och Olivia bara runt i stan och åt brownies och godis, väldigt mysigt att bara gåomkring! Vi flummade ur lite när vi va inne på Åhléns, så en kille började skratta åt oss.. lite kul, lite pinsamt:)

Sa också en liten rolig grej.. Hahahah skäms lite för jag hör ju hur knäppt det låter!
En "utteliggare" eller vad man ska säga kom fram till mig och Oliva och frågade om vi hade några kronor till honom.. Jag tycker om man bara säger "nej" låter det så snålt, så jag tyckte att jag skulle vara lite smart så att förstod att jag inte bara va snål.. Och sa "Nej, tyvärr jag har inga kontanter" Hahahahahha, gud va pinsamt, vi började skratta ganska rejält! :D Hahahahha!

Puss och kram skumbanan!

Historia-prov

Jag har bara en sak att säga; Jag hatar historia!


Ibland e man bra vimsig

Hahha, i natt gjorde jag en liten rolig grej! :P Jag hade ställt klockan på 06:40 på morgonen... Gick och la mig rätt tidigt vid 23.. Klockan ´23:40 vaknar jag och kollar på klockan.. Den är ju tjugo i så jag hoppar upp ur sängen, klär på mig alla kläder tänder i rummet och går ner för att äta frukost. När jag kommer ner undrar mamma (som fortfarande var uppe) vad jag håller på med!
Då tänd en liten lampa i mitt huvud och jag kommer på att jag aldrig kollade på vad det stog innan 40 på klockan.. :P Går och lägger mig igen och somnar om.

En timme senare... när klockan är 00:40, vaknar jag igen! Kollar på klockan, går upp, klär på mig och gårner för att äta frukost. När jag kommer ner är mamma fortafarnade vaken, och börjar skratta när jag nu kommer ner för en andra gång, fullt påklädd och på väg till skolan!

Nästa gång jag vaknade var i alla fall klockan 06:40 och det var av min väckarklocka..Då kollade jag ändå en gång extra på klockan innan jag gick upp :)

Katastrof!

Hahaha, okej inte jättemycket katastrof men inget Age of Love idag! Har det gått hela helgen utan att jag har vetat det, i så fall har jag missat finalen! :P Nej, men när jag och Stina märkte det vart vi lite ledsna i ögat, hahahaha!

En annan liten katastrof är att stinsilusen kanske inte kan följa med till Italy! Jäkla plugg-skola hon går på! :D (Och stina, det e INTE du som e tråkig ;P) Nej, men det kommer absolut inte bli lika roligt om hon inte följer med... Föresten´, så var det inte säkert att jag får åka heller för min skola, men jag kan ju alltid hoppas! :o)

Tredje katasrofen för dagen/veckan e hur mycket plugg jag har!!! Historia-prov på torsdag, en kärleks novell till onsdag, jag ligger efter i matten och så ska jag läsa en bok på tyskan som jag inte ens har börjat på! Jag vet inte hur jag ska hinna! :/ Speciellt eftersom när jag pluggar tar jag mest pauser eller e inne på facebook...eller bloggar, som nu.
Man måste ju börja övningsköra nån gång också! Har inte ens gått den där kursen som man måste gå! Kommer aldrig bli av känns det som :P Nån som har börjat?!
Tänkte faktiskt ta och gå och lägga mig tidigt idag.. så jag inte blir lika död imorgon som jag var igår!

Fler katastrofer finns egentligen, men dom är lite för självupptagna.. så dom tror jag att jag skippar att räkna upp här! ;)

Age of Love

Nån som har kollat på programmet  "Age of Love", typ samma som alla vanliga bachelor-prrogram och liknande. :P Men jag har fastnat för det, som man, eller jag i alla fall, brukar göra så fort jag börjar kolla på ett program!
Det är i alla fall en 30-årig kille som ska välja mellan typ 10 kvinnor i 40 års åldern och 10 kvinnor i 20 års ålder...
Varje gång han ska "rösta ut" nån måste han välja en 40-åring och en 20-åring... (Hahahah, gud var det här inlägget blir patetiskt!!)

Grejen e i alla fall att jag har fastnat för ett egentligen väldigt dåligt program, som går på Kanal5 kl.20:00 varje kväll (?) på vardagarna.
Det roliga, tycker jag, är att allihopa blir verkligen hur förälskade som helst i honom på nästan en gång.. om det e tillgjort eller inte vet jag inte, men jag tycker att det e lite kul att se hur dom kanske bråkar om honom på en gång.. Alla kan väll inte bli så kära i honom, eller? 

Känner att det här börjar gå lite överstyr, ;P så jag slutar nu hahahah!

PUSS! 

Onsdag eftermiddag, igen

Som nästan varje onsdag sitter jag på datalektionen och bloggar :) Sista lektionen och den e inte så jobbgt låång..
Vi ska typ bara ha en genomgång och sen sluta, alltså tidigare hemgång :D men men, komma hem är inte bättre, där jag kommer behöver plugga historia som en galning! Läxa och prov, skolan håller redan på att döda en och ens fristid efter bara tre dagar!!!

Monki-rea

Hahah, väldigt tråkigt ämne kanske och skriva om, men nu är Monki-rean igång! Vet inte, den kanske har hållt på ett tag, men jag upptäckte det igår.. Vart väldigt glad och provade somen  galning! Men jag kunde i alla fall hålla mig till att bara köpa två saker ;P men kan tänka mig att det kommer att bli fler rundor på den affären inom kort :P
Ikväll kommer Olivia hem! :D Brun som en pepparkaka, och med sitt leende på läpparna kommer hon till skolan på fredag ;) Ska bli trevlans att träffa den lilla pricken igen!
Nu har vi snart matte, och jag med några andra sitter i datasalen, orkar inte med matte.. fattar knappt vad vi håller på med.

PUSS!


Carl-Bertil Johnsson

Ja, jag vet att julen är över och att  nu ska man gå mot ljusare tider ;P Eller?
Men jag måste bara lägga in en liten bild på Carl-Bertil Johnsson
som förgyllde min jul ännu ett år!

image67
En riktig snygging om jag får säga det själv! ;)


VÄLDIGT LÄNGE SEN ;P

Jahapp... nu var det väldigt länge sen jag skrev nått litet fint här :P Imorgon slutar jullovet och skolan börjar igen! :/ Känns väldigt jobbigt om jag får säga det själv! Men det ska bli kul att träffa alla igen... förutom att många har vart utomlands och kommer att vara väldigt mycket brunare än var jag är.. Egentligen e det väll inte så svårt att vara det i vanliga fall heller :D Men men, jag ser fram emot att bli i alla fall lite brun när jag åker till Italy i april ;D 
ska bli roligt att åka dit igen, tror inte att jag kommer tröttna på italien på ett tag!! :) 

Tyvärr va helgen inte den roligaste avslutningen på lovet.. Hade konfa hela helgen. men men vad gör man inte för att få åka utomlands ;P hahahaha...

RSS 2.0