30/9

Hej :) Idag fyllde min lillebrorsa Isak år. Så hela dagen har jag sprungit runt med mina små kusiner och lekt eftersom hela släkten va här! :/ Efter några timmar med kurragömma, skattkartor, pysslande och monopol-spelande börjar man tröttna lite!! :P
Men på kvällen gick i alla fall jag och Stina på Ki-yoga :) Det var inte som jag hade tänkt mig, men det var kul ändå!

..Jag kan ju säga att jag inte är sugen på måndagen som kommer imorgon! Usch! Gillar verkligen inte måndagar!
Aja, nu ska jag gå och lägga mig!

Sov så gott! :)

Lite besviken!

Hallojsan! Igår skulle vi ju som sagt gå på inspark :) vi började med att va hos cassandra och åt pizza, sjöng singstar och fixade iordning oss! Väldigt trevligt om jag får säga det själv!
Jättetaggade åkte vi in till street där insparken skulle vara och kom dit typ vid tio. Men inspraken var en besvikelse eftersom musiken var Huur dålig som helst! :/ alla blev jättebesvikna! Men jag träffade jens, jonas och jebbe där i alla fall och det var ju lite kul :)

Idag var jag och olivia på audition!!! :D Dagen började däremot inte så bra eftersom jag försov mig och hade 20 min. på mig att jag mig klar! ;) Jag både sminkade och åt frukost på bussen! Snacka om att jag fick blickar av folk :P Hhaha, det va lite kul för det va en tjej som kollade jättemycket på mig och jag tänkte: Vad kollar hon på? :P så jag kollar tillbaka, men efter ett tag kom jag på att jag inte ans var klar med att "mascara mig" och att jag hade massa mascara runt ögonen! :D
Hahah, lite pinsamt! ;)

Men autionen gick bra och det var superkul! :D Isak fyller år imorgon så jag köpte en present innan jag åkte hem...
Sen åkte jag inte till stan igen (ett jäklans farande på mig!!) med Stina :) vi fikade och gick i affärer! Väldigt mysigt.

Nu måste jag gå men jag tänkte förgylla detta lilla inlägg med en fin liten bild :P



image31 PUSS!

Fredags kul!

Hej hej! Kommit hem efter en skön dag i skolan med bara två lektioner!! :D Väldigt skönt att ha sovmorgon till kvart i tolv! Nu börjara jag bli lite nervös faktiskt inför imorgon!! Undrar vad man ska göra? Hoppas man bara inte ska ställa sig och improvisera! Det skulle jag nog inte klara av!

Nu ska jag ta och packa ihop mina kläder och duscha, sen ska jag åka hem till Cassandra där vi ska ha en liten tjejkväll innan vi ska till insparksfesten! :D ska bli jättekul och jag vet inte hur många gånger jag och olivia sagt att vi är hur taggade som helst ;) ikväll ska det DANSAS! ;)
Nu måste jag gå

Ha det så bra!!!!!!!! :D <3

väldigt glad!

Var tvungen att gå in nu så här på morgonkvisten och kolla om jag hade fått svar av en kille som håller i en dansaudition! Och det hade jag!! :D Så, då var jag ju bara tvungen att skriva det här lilla inlägget!
Imorgon kl. 10:00 ska jag dit! Gud så läskigt! men ssååååå kul! *Jätteglad! :D

Idag har vi sovmorogon... börjar inte föräns 11:45 väldigt skönt! Bara två lektioner, historia och idrott.

PUSS!

Butrix...:D

Måste ju självklat lägga upp dom här fina bildera på Alexssandra och Olivia när vi var inne på Butrix idag. Snyggingar eller hur? ;)


  


KRAM!

Feetfirst-missen och Friluftsdag!

Hahah, om det var någon som märkte det så öppnade ju inte Feetfirts-gallerian igår utan idag! Så när jag igår skulle åka in dit helt upprymd över att kanske hitta ett par fina skor insåg jag ju att det var onsdag inte torsdag!! För det var ju inte igår som den öppnade utan IGÅR!! Aja, var ändå inne i stan efter våran friluftsdag idag så jag passade på att gå in där med Olivia, Alexsandra och Emelie! :)

Idag har vi alltså haft friluftsdag. Vi skulle ha gått 7 km och svarat på några frågor...men vi gick kanske 4 km och tog svaren från andra ;) resten av biten åkte vi buss!


Corinne, Oliva och Emelie :D

image23




Nu ska jag iväg med klassen och se en dansföreställning, ska bli kul! Ska möta Olivia innan och köpa godis...usch vad fläskigt men strunt samma! Man lever bara en gång, eller hur?!

Datakunskap och Feetfirst!

Hej! Just nu sitter jag på min datakunskap i skolan, väldigt tråkigt fast egentligen ganska skönt eftersom man kan göra vad man vill! Efter skolan nu ska jag in till drottninggatan och kolla in den nya sko-gallerian som öppnar idag! Nya skor ska inhandlas! hoppas det finns mycket fint :D Nu ska Olivia ta och lära mig hur man gör sin blogg lite finare!! tur att man har olivia ;)

Kram!

Höll nästan på att förglömma!

image22



Jag höll nästan på att glömma att jag och Stina förmodligen ska gå på Gwen Stefanis konsert den 10 Oktober. Vi vet inte om vi får biljetterna än men om vi får dom, så kommer vi få dom helt gratis! Eller vi jobbade ihop dom i sommras :P Så det ska bli kul om det nu blir av!!


//Josephine

På kvällskvisten

Som vanligt borde jag göra min tyska läxa, MEN eftersom jag inte kan tyska så tror jag bestämmt att jag ska ta och strunta i den... Jag har ju faktiskt lyssnat igenom (den e på en CD) en gång :P

Idag innan dansen bestämmde jag mig för att springa in och köpa ett slags negellack som sägs vara jättebra...det  e egentligen inget nagellack utan en sak som ska göra naglarna starka och fina! hahahah. Jag slösade 150 :- på det så jag hoppas att det är bra!!!


image21SÄGS VARA JÄTTEBRA....


Vad tycks?

Nu är det så att jag ska köpa skoltröja och kanske byxor. Men jag vet inte vilken färg, eller om jag både ska ha tröjan och byxorna? Jag ska ha tröjan, men e osäker på byxorna...

image20image19

Så här ser dom ut, men e det verkligen värt att köpa byxorna? Sen funderar jag på om jag ska ha blå tröja (som på bilden) eller om jag ska ha en grå med blå text (som byxorna fast på tröja)... Vad ska jag välja :P hahahah det här verkar lite töntigt, men jag vet inte vad jag ska välja.. Ibland kan jag få sån beslutsångest ;P

Kram!

GRATTIS ÄLSKLING<3

Idag fyller Stabbe 16 år! :D Jag och några till har varit och grattat honom, och jag fick ge min present som jag så länge ha velat ge till honom. Det är nämligen så att när Stabbe är hemma hos mig och det ligger framme en Cosmopolitan, börjar han smyg läsa den när jag går iväg!! :P Så jag gav honom en premunation på Cosmopolitan. Det här tyckte jag var vääldigt roligt, vilket han också tyckte! Så hem till hans brevlåda kommer det nu komma några nummer av Cosmopolitan, så slipper han ta mina ;)


image18


GRATTIS ÄLSKLING <3
(som vanligt hatar han att va med på kort, så jag fick ta det här!)


Jag älskar dig!

Hallelåja!

Idag har jag och Stina varit riktigt duktiga igen! Vi har nämligen varit på friskis igen, och om jag får säga det själv är jag mycket stolt över oss!
Egentligen borde jag just nu sitta och plugga tyska-läxan, städa mitt rum, bestämma vad jag ska ha för kläder på mig imorogn, göra klart stabbes present eller ligga och sova. Men fast vid datan som jag är så gör jag inget av don här ganska tråkiga sakerna! Eller stabbes present är inte tråkig att göra, och sova det e ju faktiskt ganska underbart! ;P

Nu måste jag ta och sluta skriva eftersom min "Att Göra" lista måste förkortas!

//Tröttis

Dålig bloggförfattare ;P

Även fast jag sa och planerade att jag skulle skriva värsta seriösa inlägget med bilder och allt när jag kom hem från Friskis i torsdags, så blev det ju självklart inte så!
Friskis-passet var vääldigt roligt faktiskt (även fast det var 1 ½ timme långt och jättejobbigt)
"ledaren" som vi hade var så rolig att titta på! :D

Igår stressade jag och Stina från skolan till ett konfa-läger som faktiskt va mycket roligare än vad jag trodde att det skulle va! :) På kvällen ville inte jag, stina, calle och evelina sova. Så vi började planera att vi skulle "smita" ut till en fest som var lite längre bort där några kompisar var. Från mjukisbyx-outfit bytte vi snabbt om till en lite finare utstyrsel, sminkade oss en aning och så bar det ut i det kolmörka regnet :P

Vi hade ingen aning om vart vi skulle, och dom som vi kände hade inte på sina mobiler, dom lurkarna :P nej jag skojja bara! Men det va lite kul för vi vandrade runt där i mörkret och hade ingen aning om vart vi skulle! Efter ett tag bestämmde vi oss för att gå hem, det blev lite kallt eftersom det spöregnade :P
Men vi hade kul ändå!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska ta och hitta på, så vi får se :D På måndag fyller Stabbe år<3 så jag ska nog ta och fixa klart hans lilla present! :)

KRAM

Tråkigt och kort!

Hejsan hejsan, tänkte bara skriva ett super kort inlägg nu, för stina och jag ska iväg och träna... vilka hurtbullar vi e va! ;) ahaha...nej men jag har planerat att skriva ett till inlägg när jag kommer hem. Med bland annat dagen outfit! :P Men nu ska jag iväg och plågas! ha det så bra era latmaskar som sitter och läser det här! hahah, nej jag skojja bara! :D

PUSS!<3


Pizzan here we come!

Nu var det några dagar sen det kom ett inlägg från mig så nu är det dags!
Men det ska inte bli ett så långt inlägg för nu ska jag gå och duscha för att sedan vandra vidare till pizzerian med min älskade stinnsilus! :D

KRAM 


.

Det är inte det att jag vill göra dig ledsen eller arg, när jag säger att jag inte vet vad jag ska säga. Det är bara det att orden kommer inte till mig som dom brukar göra. Egentligen finns det saker jag vill säga, men jag hittar inga ord till dom...

Duktiga flickor

Ikväll kl.20:00 kommer Tyresös två latmaskar att stå i en Friskis&Svettis lokal, på ett gympapass som ligger på medel-nivå. Med magarna fulla av mat och inga muskler undrar jag hur detta ska gå! :P Men det ska bli lite kul i alla fall :D Stina övertalade mig att följa med henne när hon skulle på sitt första gympagrej, i och försig behövde hon inte tjata så mycket... jag behöver träna! :P Nu måste jag sluta att blogga och äta mig en stadig middag så att jag orkar ^^ :P

Puss!


Dagens skämt - Josephine!

Hahaha, det här va så kul! Egentligen är det inte dagens skämt, utan söndagens skämt men det var fortfarande hysteriskt kul och jag kan fortfarande börja skratta när jag tänker på det. Så jag tänkte dela med mig av denna lilla roliga händelse!

Det va alltså i söndags, jag var som vanligt och jobbade på mitt exlusiva jobb McDonalds. Jag skulle fylla upp kylen och hade gått bak för att hämta dipp-såser. Min chef hade sagt åt mig att jag skulle skynda mig på, så jag tänkte att jag skulle ta mångaa dipp-sås-kartonger på en gång. Så jag staplade upp dem och började gå fram till kylen igen. Smart som jag va staplade jag så många att jag inte kunde se nått :P

Så, på väg fram står det några "backar", jag såg dom inte och råkade köra in foten/fötterna emellan backarna. Jag fastnar och rammlar rakt fram och ner på golvet!!! Men det roligaste va att jag inte kunde komma upp på en gång eftersom jag hade fastnat med föttern mellan backarna. Nu låg jag ju på backarna och kunde inte få loss fötterna. Hahahah! Så jag låg där och kravlade bland alla dipp-såser och backar medans jag och alla som såg stog och skrattade jättemycket åt mig :P Hahaha, det var VÄLDIGT pinsamt men också väldigt kul!

Röd som en tomat ;P gick jag i alla fall fram med dipp-såserna och kunde fylla upp kylen ;D

Tomat-röda kramar!

LIDL here we come ;)

Hahaha, det var det roligaste! Jag, Olivia, Elin och Nathalie åkte till Lidl vid rådmansgatan idag för att shoppa lite godsaker som är bra (och gott!) att ha emellan danslektionerna. Allt är så biligt och det finns så mycket godis.. Jag och mitt sockerbegär fick hålla i oss hårt för att inte ta hus mycket som helst! Jaa, och vi (:P) var faktiskt väldigt duktiga!!! Köpte lite naturgodis..som typ nötter och sånt där, müslibars och energy-drinks :P
Det svåra är nu att hålla sig ifrån det jag köpte fram till på torsdag när jag har mina nästa danslektioner!

Ja, men nu ska jag i alla fall ta och släcka ner datorn och pallra mig iväg till konfa-mötet... är inte speciellt taggad. Skulle helst sitta hemma och kolla på film eller nått likande...
Som vanligt har jag läxor, så när jag kommer hem vet jag vad jag ska göra!

Ha det så bra!<3

Depp-måndag!

Idag har vart en sån där riktigt depp-måndag. När allt typ känns hopplöst, man orkar inte va social, inte spc tillfixad eller nått liknande. Just den här underbara måndagen skulle vi ha skolfoto. Jag kände imorse att jag vaknade upp och inte var till min fördel :P vilket jag aldrig gör när man behöver se lite extra bra ut! Både jag och olivia kände lika dant om denna måndag så vi gick in i Bruno-gallerian och tog en exlusiv fika för att piffa upp denna dag!

Följde med en väldigt hurtig stina idag till friskis& svettis för att köpa ett träningskort... jag kände mig lite extra fläskig och tvingade med stina till statoil (vilket inte va så svårt i för sig) för att köpa mig nått gott!

Men nu ska jag ta och gå och lägga mig och hoppas på att imorgon blir en lite bättre dag!

kärlek

Hallojjsan:)

Ja, nu var det ju ett tag sen jag skrev ett litet inlägg här så jag måste börja med att skriva om i torsdags ;P

Torsdag: I torsdags kommer jag inte ihåg så jättemycket om vad som hände mitt på dagen... Men efter skolan skulle vi på en dansföreställning med skolan. Eftersom jag inte orkade åka hem och tillbaka igen stannade jag och några kvar och gjorde historia-läxan, MYCKET JOBBIGT! Sen gick vi till Kungshallen för att ta oss en liten smaskig middag ;D Mums, mums! Sen bar det av mot Dansens-hus.
Jag och Olivia satt bredvid varandra under föreställningen, vilket inte var så bra eftersom vi inte kunde sluta skratta åt den dansaren som stog och pillade sig själv i rumpan eller till en jätterolig musik. Jag satt tyst och hoppade för mig själv (som jag gör när jag skrattar för mycket) och Olivia fick sina skratt/frust- anfall :P Hahahahha!!! Kul var det i alla fall!

Fredag: Började helgen med att gå och fika med några ur min klass, mycket trevligt. Även lilla stinnsilusen kom och tog sig ett smakprov av min inte så goda chokladkaka, eller vad det nu var...
Sen gick jag och stina och mötte emelie. På kvällen hade vi bestämmt oss för att vi skulle gå på en av värmdö klassernas nollning, eftersom vi kände några där :) Vi (jag, stina och emelie) åkte in till stan, men det var ju helt onödigt...för vi kunde inte hitta vart dom var någonstans.
Vi tänkte då att vi skulle åka till en av södra latins nollning, men några sa att det inte va så kul där... Som vanligt gick vi då och satte oss på McDonald's, och sen tog vi bussen hem! På bussen mötte vi Jonas, Jens och Eliab som förgyllde vår bussfärd! ;D

Lördag: Jobbade, jobbade, jobbade...och va med stabbe!! :D<3

Söndag: Stabbe sov över så jag var med honom i morse ett litet tag innan jag skulle åka och jobba igen.. Efter jobbet åkte jag in till stan för att möta Stina och hennes nya klasskompisar :) Vi skulle gå på bio och se "På smällen". Den var rätt okej, men inte så bra som jag trodde att det skulle va... Men det va kul ändå!


Nu måste jag krypa till koja, klockan ringer kl. 06:00 imorgon!!!! :/ usch vad jag hatar tidiga morgonar.

Puss och kram rutten banan

Hej Hopp!

Jag känner mig faktiskt v'äldigt duktig nu här när jag nästan har skrivit varje dag i denna lilla gottfrid-blogg! :) I försig så är det typ bara tre dagar i rad, men endå! Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer förutom att jag ska gå och göra en kopp varm choklad. Eftersom jag är så grymt (nöff) sugen på det! ;D

image17

Hej hej!

Nu sitter jag här i mitt lilla kök, med ett smaskigt mellis som består av en smält-ost-macka :P, honungsmelon och en vääldigt svag latte! Hurra för smaskiga mellisar! ;D
Som vanligt borde jag göra mina läxor, men det orkar jag inte.. Inte än i alla fall. Jag hatar verkligen läxor! Och för att ni ska känna lite medlidande med mig ska jag skriva upp mina läxor här :P (kul va?)

  • Svenska: Läsa "Medea" som är en bok från antiken typ. Hur tråkig som helst och jag fattar inget av den
  • Engelska: Flera uppgifter som man ska göra, komma ihåg ord och sätta dom i mening...typ.
  • Tyska: Skriva en text om sig själv som ska va en hel A4-sida! Jag som knappt kan tyska!
  • Svenska (igen!!!): En annan historia om nån kille som levde på antiken eller nått liknande

Ja, som ni ser är alla dom här läxorna tills IMORGON!! Stackars mig, eller hur :P

Till något roligare...
Min dans börjar idag för första gången på hela sommaren :) Det ska bli jätteroligt. Så nu ska jag ta och slurpa i mig det sista som är kvar av min lilla svaga latte och börja med mina läxor...

Bye, bye!


Konstigt?

Idag när jag va med stabbe ringde Stina mig. Inget konstigt med det, vi pratade på om ditten och datten (hahaha!) om kläder, vad vi skulle göra ikväll och så vidare... när vi skulle lägga på sa hon (Stina) att ja vi hörs väll i morgon eller i övermorgon. Nu kanske ni tänker, jaha det är väll inte så konstigt?
Men jag vet inte, det kändes så konstigt i alla fall. Vi som jämt brukar träffas varje dag plus prata med varandra i telefonen minst en gång per dag. Nu när vi går i olika skolor så gör vi ju inte det, inte träffas i alla fall.

Självklart är det roligt att träffa många nya kompisar, men jag vet inte varför det kändes så konstigt när hon sa att vi hörs väll imorgon/övermorgon.

(Nu, om du Stina läser det här, menar jag inte att du sa nått fel eller så, det bara kändes lite konstigt!!)

Nu tror jag inte att det blir så, och jag hoppas verkligen INTE att det inte blir så att vi kommer förlora kontakten. För om du och jag skulle sluta att vara med varandra helt, vet jag inte vad jag skulle göra! Du är ju den andra halvan av vår otroliga humor, av alla dom korta (men uppskattade!) små telefon samtalen på morgonen innan skolan. Ja allt! Jag vill bara att du ska veta lilla stinnsilusen att jag älskar dig jättemycket!!!

Puss och kram skum-banan

Härmapa! :D

Namn: Josephine Evelina Martinsson
Vad drack du senast: Päron cider
Vad gjorde du igår kväll: Låg och var sjuk :/
Vad ska du göra i morgon: Jag ska till skolan, sen ska jag träffa stabbe :D
Vad har du i ditt fönster: Inget, jag har ett långt fönster så man kan inte ha nått där
Vem sov du över hos senast: Stina
Vem sov över hos dig senast: Jag tror att det va stabbe
Vad gör du nu: Tuggar tugummi
Vem träffade du sist: Pappsen och Isak
Sjunger du i duschen: Om jag är ensam hemma så
Vem ringde dig senast: Stina
Vem ringde du senast: Stabbe
Hur länge sov du inatt: 11 timmar, gud så skönt!
När ska du gå och lägga dig ikväll: ganska tidigt, ska upp med tuppen imorgon
Vad gjorde du för tre timmar sen: Städade mitt rum
Vad skulle du vilja göra nu: Träffa Stabbe!
Vad heter du just nu på msn: Josephine :)<3 (väldigt fantasilöst!)
Hur många syskon:  1 liten lillebror
Morgontrött?: Jajjamensan!

När är du född?:  20 oktober 1991
Var bor du?: Sthlm/Tyresö
Nuvarande hårfärg?: Blond
Riktiga hårfärg?: Blond
Ögonfärg?: Gröna!
Humör just nu?: Trött
Vad har du för parfym igår?: Viktor & Rolf - Flowerbomb
Hur stort är ditt rum?: större skulle inte skada 
Har du tv/dator i ditt rum?: En liten tv har jag plats för i alla fall
Piercingar?: Nej, om man inte räknar dom i öronen
Brukar du vara osminkad i skolan?: Nej
Skostorlek : 36
Längd: 159,3 cm ;)

Sista dagen av veckan.

Ja, så var det söndag igen. Den sköna slapp-dagen. Imorgon börjar skolan igen... Skulle vara lite roligt om det inte var för att måndagar är den värsta skoldagen, med dom tråkigaste lektionerna! Jag har bl.a. tyska, svenska, engelska och histora (tror jag).. Matte har jag i alla fall! Har jämt matte :/ Men men. 

Så vad har jag gjort idag då. Ja, jag skulle ha jobbat men så blev det inte, sjukskrev mig eftersom jag inte kände mig på topp. För er som inte vet jobbar jag på skruttiga McDonald's. Men jag har sagt upp mig, så jag ska bara jobba där i fyra dagar till! JIPPIE! Kommer bli lite tråkigt när man märker att man inte har lika mycket pengar längre, men jag tänker i alla fall inte fortsätta jobba där! 

Men idag har jag i alla fall mest tittat på tv, eftersom jag var sjuk. Nu på kvällen fick jag ett litet ryck och städade mitt 
rum och buren som mina små kaniner bor i :P Känner mig väldigt duktig!!

kram

RSS 2.0