Kopiering

förlåt olivia för att jag kopierar din lilla roliga lista, men jag har inget att göra...blir bara mer och mer nervös!!  :P

Vad drack du senast: Coca-cola
Vad gjorde du igår kväll: Provade danskläderna
Vad ska du göra i morgon: Ha släktmiddag :P
Vem sov du över hos senast: Cassandra
Vem sov över hos dig senast: Stabbe
Vad gör du nu: Sitter bara vid dator typ, borde egentligen sova
Vem träffade du sist: pappa
Vem ringde dig senast: Stabbe
Vem ringde du senast: Olivia
Hur länge sov du inatt: 6 timmar :/ lilla onödiga jag!                                                                          
När ska du gå och lägga dig ikväll: Ingen aning!
Vad gjorde du för tre timmar sen: SOV
Morgontrött?: Aaaa, jag brukar va det
Nuvarande hårfärg?: Blond
Riktiga hårfärg?: Blond
Humör just nu?: Trött och nervös
Vad har du för parfym idag?: Victor&Rolf - Flowerbomb
Vad ska du göra när du skrivit klart listan?: Äta frumost, mums!

Helt sjukt nervös!

Klockan är liksom kvart över åtta, och det är lördag-morgon, vad gör jag vaken? Jag, medan alla normala männsikor ligger och sover har redan varit vaken i en timme, alltså sedan kvart över sju. Ikväll är det ju showen på Berns, så det e väll därför jag inte kan sova...Men jag e nervös på nått konstigt sätt. Jag kan inte sova, så fort jag vaknade började jag tänka på allt som kan gå fel, typ som om jag skulle rammla eller nått!
Jag kom på mig själv med att ligga och tänka på att om jag rammlade precis innan vi ska ut på scen och slog av halva tanden. Vad skulle jag göra? så tänkte jag vidare om det skulle blöda jättemycket.. om jag då skulle gå ut och till slut när det blev så mycket blod i munnen att det skulle börja rinna ut och alla skulle se det! HAhahhahhhaa, ni hör ju det låter helt sjukt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nej då fick jag nog och gick om hämtade datorn... Det e så onödigt att jag vaknade nu, jag hade kunnat sova till typ elva i alla fall!
Ska möta olivia kl 15:30 vid slussen, då ska vi vidare till Berns på en gång :) På Berns ska vi ha genrep med alla kläder och så. Sen ska vi till Hår3000, som ska fixa vårat hår, precis efter det ska make up store sminka oss :D mycket kul!!!!

Men jag kan ju säga att dom kläderna vi skulle ha på oss, var inte speciellt snygga, inte vissa av dom i alla fall ;) 

/ Nervösa-Ph 

Som sagt.. klantigare får man leta efter!

Igår när jag var på väg från Dancenter hade jag ett par högklackade skor på mig.. i dom hade jag strumpbyxor. Högklackade + Strumpbyxor = Väldigt halt och svårt att gå utan att trampa fel eller tappa skon.

Upp strax bredvid mig kommer en ung kille gåendes.. eller ung och ung kanskse 20-25. Han va inte speciellt snygg eller så, hade fina kläder men mer än så var det inte. I alla fall. Jag tänkte att nu får jag inte tappa skon eller trampa snett, för det skulle va lite pinsamt eftersom jag var själv. Dessutom var det bara jag och han på den gatan.
Såklart trampar jag snett så fort jag ser att hans huvud vrider sig mot mitt håll! Fortsatte att gå såklart som om inget hade hänt.Gick lite snabbare så att jag skulle komma därifrån så att jag skulle slippa skämma ut mig igen.. smart josephine, riktigt smart!
Går ju snabbt så jag kommer lite framför honom... Självklart trampar jag snett igen, men den här gången är det ett snäpp värre! Skon rammlar av och jag fortsatte att gå typ ett steg, men jag måste gå tillbaka och hämta upp skon.

Pinsamt värre ;P när jag satte på mig skon igen gick killer förbi mig...

En annan sak som visar på att jag är en av dom klantigaste männsikorna som lever i tyresö i alla fall är att jag idag gjorde illa mitt knä på repet..
Mycket smart och duktigt gjort av lilla Josephine. Knäckte till i knät och det började göra ont. Dom på Danscenter tyckte att jag skulle åka och kolla det hos en doktor.. så imorron bär det av till röntgen ¨på sjukan..
Men spelar ingen rolll vad.. Jag vet vad jag ska göra på lördag och det e att dansa på Berns i alla fall :D

KRAM!

Klant

hahha ibland e man bra klantig, skulle plugga järnet ikväll inför matte-provet imorgon och historia-provet på torsdag. Men så klart skulle jag va så klantig att glömma alla böcker på friskis.. så det blev inge provpluggade idag inte och så måste jag åka och hämta dom imorron.. :/ men men, såklart fanns det nått annat att plugga, så jag gjorde det istället! :/

Idag hade jag håltimme från 10:10 till 14:30... jag och olivia var faktiskt ganska duktiga och gjorde nästan hela dataläxan, sen la datorerna av. Då gick vi och åt lunch på McDonald's, sen pluggade vi på pluggis-fiket Billströms :P

Fikade sen igen med stabbbe efter skolan :) köpte också en svart kjol som jag har velat ha väldigt länge :D

nu ska jag gå och lägga mig innan jag fastnar framför nya avsnittet av Prison Break :P

Helgnöje

Som sagt skulle Olivia och Cassandra överraska mig i lördags när jag fyllde år! Väldigt lyckat blev det om jag får säga det själv! Så när jag och Olivia gick mot tunnelbanan på medborgarplatsen hoppade plötligt Stina fram bakom ett träd :P hahahah, blev jätte chockad !!! Men så bar det av hem till cassandra i alla fall. Där hade hon fixat jättefint och lagat en mumsig middag:D Vi åt och sen sjöng i lite singstar... Vi det här tillfället hade jag ingen aning om vad vi skulle göra, men när Cassandra började sminka sig började jag fatta att vi inte skulle sitta hemma :P Jag skulle kolla en grej på datan och då såg jag att hon hade vart inne på sl.se för att kolla när ett tåg gick :P hahaha, böjade också lite smått fixa till mig :P Efter ett tag skulle tyvärr stina åka, så vi följde henne ner där hon blev hämtad.. :)

När vi kom upp sa Cassandra att vi kunde väll gå ut och se ifall det fanns nått att göra :P så det gjorde vi :P
visade sig att vi skulle till tåget som gick till jakobsberg :P
Hahahah, där var det tydligen en fest som vi smet in på.!!  Måste säga att det va väldigt roligt! :D

Tack så mycket ni e super-gulliga!!! :D <3

image49

God morgon:)

Såå SKÖÖNT med sovmorgon!! äntligen får man sova lite! Nu ska jag snart gå och äta en smaskig frukost och duscha. Så nu e det bäst att jag slutar skriva och börjar göra iordning mig :) 

KRAM! 

HelgHelg!!

Det är alltid lika skönt när veckan börjar närma sig mot helgen!! :D äntligen ingen skola! Den här helgen kommer nog bli lyckad, det tror jag ;P imorogn ska jag som sagt till stabbe <3<3 ska sova över hos hans pappa ute på värmdö. Sen ska jag i försig stressa upp på morgonen för att vi ska repa på Berns redan kl.12:00 :/
Sen bär det av hemmåt, btw fyller år på lördag så hoppas på några fina presenter från päronen ;) hahhahah!
Jaaa, vart var jag?.. juste ja! jag har kommit hem, äter lite god lunch och e hemma ett tag!

Sen har tydligen Olivia och Cassandra planerat nått spännande på lördag! Har ingen aning om vad eller var vi ska va... :P eller jo juste jag ska sitta på den andra parkbänken från vägen på medborgarplatsen, hahhaha ;D
Sen blir det sleepover hos Cassandra.
Sen ska ju tyvärr konfan förstöra mib underbara söndag med att tvinga mig dit till kl.14:00...kul! eller inte..
På kvällen blir det möte med lusen i alla fall :D Yoga? kanske, eller middag snackade hon om, men jag tror att det lutar åt bara Yogan :)
Förresten ska jag hålla min skrumpna tumme för henne imorgon, eftersom hon möter en viss person då ;) go stina, go go, go stina... hahahhah :D kommer du ihåg?
När jag skrev det sms:et förresten satt jag brevid Håkan Hellström på tunnelbanan! Lite roligt i alla fall, dessutom pratade han med mig :P eller han frågade om han va vid mariatorget, vilket han inte va.. vi va nämnligen vid skanstull :P

Jaa, men det va nog min helg! Ska bli lite nervöst att repa på Berns, har aldrig varit inne där faktiskt! Skam på mig?
;P

Nej men nu ska jag antingen gå och sussa, eller så ska jag skriva min dansanalys... ni kan ju bara tänka er vilken jag väljer... ;P BAJS! har en data-läxa också,. attans! Aja....ska sluta sitta här och skriva i alla fall!

PUSS<3


Pluggisar på Billströms!

Oliva och Cassandra när vi sitter och pluggar för fullt inför historian imorgon, hela romarriket ska man kunna...Men det gick faktiskt lite bra att plugga, speciellt eftersom jag och Olivia satt och mumsade på varsin stor chokladbiskvi!!! :D MUMS!!

image48


Imorgon kommer bli en väldigt skön och bra dag, hoppas jag!! Ingen skola imorogn eftersom vi ska och repa...så sovmorgon till kl. 13:00.. eller går upp typ vid tio ändå, men men.. Sen direkt efter repet ska jag hem till stabbe :)
Så det kommer att bli perfa!!

See you later alligator ;P

(hahahhhahah, vad tråkig man kan vara!! )

stressad...som vanligt!

Helu :)
Som vanligt är man huur stressad som helst och har typ hur många stressymtom som helst...Var på en hälsokontroll hos våran skolsköterska idag och hon sa att jag för stressad och behövde ta det lugnt... som om jag inte visste det redan :/ 
Hinner aldrig med det jag vill hinna! Imorgon skulle jag vilja gå på friskis med stina, men det kommer jag inte hinna för jag har stort läxförhör på historian ¨på fredagen och matteprov i början av nästa vecka.. Helgen e fullbokad så då hinner man inte plugga eller så heller. Fast det e skönt ;D
 
Idag var vi på LaLaLa Human Steps med klassen, en dansföreställning... Den va lite långtråkig i slutet, så några sommnade hahaha! :D (även jag)

Har fått reda nu på ifall jag ska va med på showen, och det ska jag!!! :D VÄLDIGT roligt, men lite läskigt!!

PUSS!

Hej :)

Låång tid sen jag skrev...som vanligt!! men jag har verkligen inte tid för att skriva.. måste gå och äta middag nu :P


PUSS!

Gwen Stefani och hesa halsar

Som sagt, jag och stina va på gwen stefani igår och jäklar va kul de va! :D Vi stog upp och sjöng med/skrek allt vad vi hade och dansade för fullt!! Super.kul var dert!!


image47

Det här var det närmsta vi kom henne :P

Grattis Stina! :D

Idag fyller lilla Stina 16 år, Hurra! :D Kom hem till henne idag vid kl 18. Då var hennes släkt och emelie där! Tillsammans åt vi en smaskig taco-middag, mums! Vi sjöng och åt efterrätt. mycket trevligt :P Sen kom jens, och som jag och han hade planerat samma dag skulle han spela saxofon och jag sjunga "Ja må hon leva!" :P
Måste slå ett litet slag för Jens, som lärde sig att spela sången på 1 timme, riktig musiker det där ;P Jens var duktig men jag och emelie skrattade mest när vi skulle sjunga! :D Sen bar det av det friskis...där vi bara stannade i 20 min, det var inge kul :P

Jag vet att stina kommer att hata det här, men här e hon i alla fall: VÄRLDENS BÄSTA STINNSILUS!


         



Ja, det här är då lilla Stina för er som kanske inte vet vem det är! Hon är i alla fall världens bästa person, och med henne har jag alltid roligast! Våran humor är roligast, jag lovar!! :D Jag vet egentligen inte hur länge vi har varit kompisar, men det är nog 3, kanske 4 år nu.. :S Och jag kan ju bara undra vad jag skulle gjort utan digos under alla dessa år ;P Alla gånger som vi har pluggat tillsammans, tröttnat och börjat flamsa runt! Filmer det är ju du och jag bäst på att göra, hahahah! Jag vill bara säga Stina att jag verkligen diggar dig.... hahhaha nää jag bara skojjar :P Nej, men lilla storken Jag älskar dig och hoppas vi aldrig kommer att tappa kontakten!

Mini-stubben

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

NU är jag i upplösnings tillstånd!!!! Fats jag har inte fattat det än :D jag kom med från auditionen!!!!!!!!!!!!!!!
Det är inte 1000% säkert att jag ska va med på själva showen, men dom vill att jag ska vara med på alla repetiotioner!!!! Började gråta när dom ringde och berättade! Skakar fortfarande i benen och i händerna!

DET VA LÄNGE SEN JAG VAR SÅ HÄR GLAD KAN JAG JU SÄGA!!!! :D

Jippie!!!

YES, nu ska vi gå! Har äntligen fått veta att vi har fått biljetter! Och det bästa är att det va helt gratis (visst jag och stina jobbade en dag men vi åt mest, eller låg och solade, så det är defenetivt värt det!!) !!!!! :D
Så i övermorgon, alltså onsdag ska vi gå på Gwen Stafani ;) Det ska bli så roligt så! och dagen efter så fyller jy stina 16 hela år. Först tänkte jag säga att ja biljetten till Gwen var min present, men sen kom jag på att hon också hade jobbat den dagen, hahaha! Så hon ska få en annan sak som jag tror hon blir överlycklig av! Hahaha, nej det blir hon nog inte...men det är lite kul i alla fall!

Aja nu ska jag gå och baka havrebollar och skriva en dansanalys!

image42

:)

Lite bilder från helgen...några av dom är helt gräsliga på mig, men men! hahaha! :D


                                                                              

NERVÖS!!

hejsan hejsan! Nu var det ett tag sen...nästan en vecka typ :P jag skriver bara när jag sitter på nån lektion och inte orkar göra det man ska :P Just nu har vi engelska.. alla sitter med varsin bärbarit  dator, visste inte att skolan hade såna resureser ;P Det e meningen att vi ska skriva om en berättelse. Som vanligt skriver jag om mina Italien-resor, hahaha dom har var till stor hjälp när man ska skriva noveller i skolan!

Men i alla fall, till varför inlägget heter NERVÖS!! är för att jag och Olivia var på en dansaudition förra veckan, vi kom vidare till en sista audition som var i lördags! :D så det va kul! Olivia gick vidare till själva showen!!! Är jättegald för hennes skull!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men nu är jag lite nervös för att de skulle ringa mig idag och berätta om jag kom med eller inte :P
Har mobilen p ljudlöst tätt intill mig :P Snacka om att jag ryckte till när jag fick ett sms imorse, hhahha! Vart jättenervös!  Men men.. jag hoppas att jag kommer in, men jag tror inte det tyvärr! Alla var SÅ duktiga och det gick inte jättebra för mig :/ men men!
Nu måste jag skriva lite på min novell, eller "Personal Narritive" hahaha

PUSS O KRAM

Helu :)

Nu sitter jag på datakunskap igen! Som ni kanske märker är Datakunskap ganska onödigt eftersom vi bara sitter och gör vad vi vill! varit inne på Facebook, Playahead och nu sitter jag här och skriver ett inlägg :)

Nu, efter skolan ska jag åka till Ringen och gå till Lindex (hör och häpna ;P) nej, men en mascara som jag ska köpa finns där (Clean Telesopic, eller hur man stavar) och jag såg i Metro imorse att det är 20% rabatt på allt smink från Loréal. Så jag ska dit... men innan ska jag typ gå och köpa ett matte häfte eftersom mitt og slut för ett tag sen. Btw, hade matteprov igår...det gick SÄMST! Vill knappt ha tillbaka provet! Usch det går bara utför för mig i skolan.. :P

Idag trodde jag att jag skulle få en rolig bussfärd till centrum med stina, men nej nej stackarn var ju tvungen att bli sjuk! :/ hoppas hon mår bättre ikväll för jag har sett fram emot att titta på Grey's Anatomy med henne!
Det känns som om vi inte riktigt hinner vara med varandra!! Det är jättetråkigt! Jag saknar våran humor!! Som för övrigt är BÄST! :D Jag älskar dig stina, det ska du veta :)

Nu måste jag sluta skriva och faktiskt göra något på denna lektion ;)

PUSS!

Roligaste bilden ;)

hahaha, det här är vår underbart TRÅKIGA lärare Lisa... ;) (Det ska stå 'No' innan more!)

image32

RSS 2.0