När man har en liten fillur som kompis!

Stina, en rolig tös det! Men jag tror faktiskt att hon har fått fart på mig och mitt bloggskrivande lite... Fast det återstår att se antar jag ;)
Imorgon ska jag och Olivia åka till Bollnäs och en dansskola som ligger däruppe mitt ute i skogen, på ett dansläger! Kl. 08:30 rullar tåget ifrån centralen imorgon-bitti :) Det ska bli väldigt kul och mysigt faktiskt. Vi har planerat in att vi ska vara lite duktiga på vägen dit och plugga med den hemska historia-läxan som är tills på torsdag. Men det vet man ju nästan nu hur det kommer att gå med den läxan.
Imorgon kommer även hela familjen martinsson-larsson (utom mig då) att åka up till Idre och lämnar  mig hemma med min farmor i en hel vecka. Jag kunde inte följa med, ska åka till Italien i vår så jag kunde inte ta mer ledigt från skolan :/ Men, det ska bli mysigt att vara med farmor, som föresten fyller år på måndag, måste köpa present! Något förslag?!
Aja, nu ska jag sluta upp med att skiva och vara lite social med stina! :D
Ha en bra kväll! :)

Stina hälsar på

Ja, eftersom att Josephine inte kan ta sig i kragen och skriva ett inlägg så får det väll bli min uppgift. Hon får ta och skärpa till sig, eller vad tycker ni? Så detta blir lite av en demostration till dålig uppdatering, överraskning Josephine! Hon har då ingen aning att jag kunde vara så finurlig att jag kunde lista ut hennes lösenord. Men det kunde jag allt, men jag ska icke göra det till en vana. Får nog ta och säga till tösen på skarpen att hon ska byta lösenord, vem vet, annars kanske jag inte kan hålla mig firån att skriva några rader här om dagen. Så byt lösenord nu Jojje!

Aja, nu måste jag plugga vidare och sedan ringa min trogne sköldpadda Josephine och informera henne om demostrationen jag startat. Mer uppdatering tack! Kram :)


Varm choklad och Grey´s

Oj, oj, oj! Nu var det alldeles för länge sen jag skrev några rader!
Men just nu har vi produktionsvecka i skolan och när jag kommer hem orkar jag verkligen INGENTING!
Eller, jo.. en sak orkade jag idag efter skolan! Gå till stina, dricka varm oboy och titta på Grey´s Anatomy!

Men nu, tragiskt nog, måste jag ta och krypa till kojs.. ska upp i ottan i morgon och börja dansa!
Ha det så bra! <3<3


Romme, goda muffins och snygga vurpor!

Friluftsdagen i måndags, och det bar av mot Romme med några från klassen.
Nu är det konstaterat, jag och Olivia är inte dom smartaste människorna på den här planeten... När vi skulle ställa alarmklockan på söndag kväll satte vi den på 05:20.. lungt tänkte vi, över en timme att göra oss iordning på!
Men riktigt så var det ju inte.. klockan 05:40 skulle nämligen lämna olivias fina lägenhet på söder och ta oss till Zinken och de bussar som stod och väntade på oss där!
Så, när vi vaknar inser vi ganska snart att vi har en kvart att göra oss iordning på och får panik! :D hahaha, väldigt kul när man tänker tillbaka på det :)
Men, vi hann faktiskt!!
På söndagen hade jag och olivia shoppat massor av godis och våra favorit-muffinsar! Som vi mumsade på under dagen :D

Några snygga vurpor blev det också.. bland annat så körde Emelie rakt in i oss precis när vi hade stannat, Olivia ocj Emelie rammlade av ankarliften och in i en gran och jag passade på att rammla när jag var på väg till bussen! :D
Bilder kommer, jag lovar ;)

PUSS!

Söndags kväll med favorit-Olivia

Är hemma hos Olivia, och ska ta och sova här:)
Vi ska nämligen upp lite för tidigt imorgon, vi ska mötas klockan 06:00 vid zinken...
Hela kvällen har vi planerat och provat olika mössor och vantar hahah! :D Ett litet avbrott dock för inhandling av hela ica's godis-sortiment!

Hittade lite bilder från Berns där jag och Olivia dansade i höstas :)


image70
Puss och kram!

Melodifestivalen och Mcfly

Sitter just nu hemma hos Peffie, vi har haft en kväll med Medlodifestivalen och en stor godispåse!
Arga miner blev dock när Christer Sjögren med hans I love Europe, hur dålig och sliskig var inte den egentligen?!!
Nu sitter vi i peffies stora sköna säng och lyssnar på Mcfly :D
Nån som har hört dom? verkligen att rekomenderas, vilket hejdundrandes bra band så jag säga! :)

Idag har jag jobbat HELA dagen , inte jätteroligt men när pengarna kommer blir man glad :P
Ska jobba imorgon också, efter det ska jag fara iväg till Olivia och sova där.. Vi ska nämligen till Romme på måndag, och ska samlas vid Zinken kl. 06:00  Ska bli jättekul, har inte åkt skidor på evigheter känns det som! :D

Puss och kram skumbanan! :D

Vad gör man inte för att slippa?!

Tänkte bara att jag skulle klaga lite här innan jag sätter igång med plugget. ( Allt för att inte plugga!!)
Den här veckan har vi hur mycket som helst.. För att tråka ut mig själv och er andra ska jag skriva en liten lista.. :P

Engeslska     [ x ]
Svenska         [ x ]
Tyska              [ x ]
Historia           [   ]
Idrotts-prov     [   ] 
Dans-analys  [   ]
Novell              [   ]           
Data-läxa        [   ]

Kan ju direkt säga att jag inte längtar till att göra de här läxorna direkt..

PUSS!

Ragga och sen middag

Heej :) kom precis hem från första dansklassen med Ragga på Marikas! Det var hur kul som helst, fick en riktig kick av det..även fast jag var helt DÖD när jag gick därifrån! Tror inte jag har svettats så mycket nån gång förut!
Men som sagt det var riktigt roligt!!!
Nu har jag äntligen kommit hem från en lång, men rolig, måndag och håller på att göra en sen middag!

Inga päron hemma som har middag klar, så det får bli makaroner och prinskorvar ;P Känner att jag är väldigt duktig på att variera min kost, det brukar alltid vara makaraoner och KÖTTBULLAR ;)

Nej, nu måste jag ta och kila iväg, vattnet till makaronerna har börjat koka och jag kan tänka mig att de små mackisarna bara längtar efter ett varmt bad!

Puss, och godnatt! <3

Någon som känner igen?


Du vet väl om att du är värdefull,
Att du är viktig här och nu.
Att du är älskad för din egen skull,
För ingen annan är som du.

Och så börjar en ny vecka igen!

Ja, söndag kväll. Snart börjar ännu en ny vecka, ännu en till måndag. Men nu tycker jag det ska bli ganska kul med måndag igen, jag som inte brukar gilla måndag. En ny dansklass börjar imorgon som jag, stina, Alexandra och egentligen Olivia ska gå på. Nu är tyvärr lilla Oliven sjuk i feber så hon missar det! :/
Den här veckan har i alla fall våra lärare bestämt att vi ska plågas lite extra med massor av läxor som ska göras.. Men det är väl bara bita ihop och göra, eller?
Stina har faktiskt fått fart på mig, även fast hon kanske inte menade det så.. Men hon är jämt så duktig med sina läxor, och det har smittat av sig lite :) Ska hon ha mvg, ska jag också! ;)

Blev lite glad igår kväll när det började snöa, och tänkte att det kasnke i alla fall blir lite snö så att man får åka pulka ;P Men, självklart så ska det börja regna idag och så var pulka-åks-idéen över.
Nästa måndag, om en vecka, ska vi åka upp till Romme med skolan. Jag hoppas att det är lite snö där då, så att man kan åka lite skidor i alla fall!
Nej men nu ska jag ta en titt in i min garderob och kolla vad jag kan tänkas ha på mig imorgon :)

Puss!


RSS 2.0