Gossip Girl eftermiddag

Just nu har vi datakunskap. Men snart ska vi ta och sluta, gå ut i snöstormen och åka hem till min älsklings sofia! Vi ska ha en mysig eftermiddag med alla avsnitt av Gossip girl! :D Ska bli väldigt mysigt! 
Oj, ändring i planerna, vi kom på att vi var väldigt hungriga så vi ska ta och gå och äta lite mat.. kanske lite sushi verkar vara populärt! :) Mums, säger jag bara! Men sedan ska vi till Sofia.


image73

Sofia min solstråle! :)

Snö?

Varför ska det snöa nu?! Nu ska det vara lite varmt och soligt. Eller det är i alla fall vaf jag tycker! Någon annan som tycker som jag? :)
Just nu vet jag i alla fall att lilla Olivia sitter och permanentar sitt hår. Ska bli jättekul att se henne imorgon, hon kommer säkert att passa jättebra i det! :)
För tillfället går mitt godis-förbud riktigt bra! Sen förra veckan när jag åt hur mycket godis som helst, har jag bestämmt mig för att inte äta något godis eller liknande på hela veckan. Eller i alla fall till på fredag, då är det ju Påsk.. då får man äta godis!!
Om cirka en timme ska jag ta bussen upp till centrum och gå på min dans, men innan det måste jag plugga järnet till historia läxförhöret imorgon.

Ha det bra i snöstormen!<3

Gårdagen

Jag varken hann eller orkade skriva något när jag kom hem igår. Och nu när jag kom lite tidigare än vanligt till skolan och inte har nått att göra, stänkte jag ta tillfället i akt! :P
Vi slutade redan klockan 12.00 igår, eller alla som inte har språk slutade då. Vi andra som har språk fick vänta tills klockan 14:30 för att gå på lektion. Då for jag, Sofia och Oona hem till Sofia för att plugga lite historia. Sen kände jag att det var väldigt jobbigt att åka tillbaka till skolan, så jag hoppade tyskan faktiskt..

Lite senare på eftermiddagen var det dags att åka till raggan.. Hade ingen lust men jag hasade iväg i alla fall. Tråkigt nog kände sig Stina inte på topp, och stannade hemma. När jag kom dit insåg jag att vi skulle ha den där snygga vikarien igen och blev genast lite gladare! :P Men, tyvärr var han varken lika snygg eller lika rolig som förra gången... Besviken!
Men nu börjar min dubbletimme i matte alldeles strax, så nu måste jag dra mig iväg från datorn.

Puss och kram skumbanan!<3

Nu får våren gärna komma och titta förbi

Just nu vill jag bara att våren ska komma så man kan börja använda sina vårkläder som har legat längst ner i garderoben. Det ska bli riktigt härligt med vår, kunna gå mysiga promenader och slippa frysa när man står i sin tunna jacka och väntar på bussen. Sen är det ju alltid trevligt med lite vårsol på kinderna så att man slipper den vintertrötta-looken! ;) Halleluja för solpuder om vintrarna måste jag säga! Jag och Olivia har gått och pratat om att vi vill ha vår nu, helst igår egentligen! ;)Och idag måste jag säga att vädret inte var att klaga på när man vaknade upp!

En annan sak som inte heller skulle vara helt fel var om snyggingen Penn Badgley/Dan Humphrey från Gossip Girl skulle komma och knacka på dörren! Det skulle vara drömmen :)

image71

Konstigt inlägg

Jag fattar inte vad som hända med det där inlägget somm vart helt konstigt. Men så oteknisk som jag är orkara jag inte ens försöka få det bra, haha!

Älsklingscafét Claras

Som de flesta mysiga söndagar, spenderade jag min dag på Stinas café, Claras & co. Kom faktiskt dit ganska tidigt för en gång skull, stina var glad över att få sällskap! :) Tyvärr var det väldigt mycket människor där, men jag fick i alla fall reda på några detaljer från helgen! ;) Hahah! Tyckte lite synd om stina, eftersom det var hur många som helst som var där, så jag tog på mig förklädet och ställde mig och diskade allas tallrikar, glas och bestick! :P

När det sedan blev lite mindre, åt vi en smaskig lunch.


När klockan slog 17.00 stängde vi dörrarna, satte på en cd på hög volym och jag dansade runt med sopborsten och moppen, medan stina stod och räknade kassan. Haha, det är väldigt roligt eftersom ibland kommer det förbi folk som ser oss hoppa omkring och tönta oss där inne. :D

Nu ska jag äta middag, och sedan bär det av till stina för en kväll med hennes träningsmaskin, plugg och tönterier.


Ha en skön söndagskväll! Puss<3


Lördag med Olivia

Idag åkte jag, olivia och alexandra in till stan för att kolla i en affär som skulle ha rea på jättesnygga skor. När vi kom dit blev vi lite smått besvikna eftersom det bara fanns tant-skor. Så vi åkte till slussen och gick i lite second-hand affärer istället :) Sen bar det av hem till Olivia med inhandlade muffins och hallon och förra avsnittet med Gossip Girl.. Dan är ju så snygg så att man smäller av!!! :D olivia grät en liten tår till och med!
nu gör vi oss iordning för att åka till hanna som fyller 17 idag :)

förresten, vi hade vår sista föreställning igår.. det gick bra och nu finns allt på film, ska bli kul att se ;)

PUSS!


Datakunskap, godissug och neon rosa naglar

Onsdag eftermiddag och vi har datakunskap som vanligt. Ganska tråkigt, men ändå inte så ansträngande. Jag är otroligt godissugen och har bestämmt för att den här veckan är det okej för att bryta lite på mitt godislöfte! Jag menar, det är ju ändå föreställningar och man behöver mycket energi ;P Neonrosa nagellack går jag runt med både på fingrarna och på tårna. Känns väldigt snyggt måste jag säga.
Idag kommer min farmor och kollar på föreställningen ikväll, skönt behövar man inte bli så nervös!

Men nu måste jag ta och koncentrera mig lite på lektionen!
Puss!

Skön dag med premiär och McDonald´s som avslut

Idag hade vi bara två matte-lektioner, vilket var underbart sönt! Sedan åkte jag, Sofia och Cassandra till mcdonald´s och åt lunch. Vidare bar det av hem till sofias fina lägenhet på odenplan där vi kollade på Shrek 3 och åt godis, mums! ;) Sen vart det lite fix av håret och en runda på stan på jakt efter ett par bra strumpbyxor till kvällen!
Efter mycket nervösa förberedningar var det dags för föreställning! Stina och Emelie kom och tittade, var lite nervös.. man vill ju inte att dom ska tycka man är dålig! :P
jag gjorde inga allvarliga fel, så det gick helt okej! Efter gick vi och åt på mcdonald´s (ja, andra gången för idag, jag är sveriges fläskigaste)
Sen bar det av hemmåt, där vi träffade jens på bussen, som inte kunde sluta kolla sig själv i buss-fönstret ;P

Sen en sista sak, avsnittet av Gossip Girl idag var väldigt bra! Måste säga att jag gillar den serien mer och mer för varje program!
Nu ska jag ta och gå och lägga mig, är helt död efter föreställningen! eller det var jag väl innan föreställningen också..strunt samma! God Natt! <3

Premiär nerver

Genrep idag, premiär imorgon. Nu börjar nerverna smyga sig på. Vi provade allt idag, smink, kostym, ljus och ljud. Väldigt roligt även fast det inte gick så bra. Lite tråkigt var det att jag missade raggan, men stina sa att det ändå inte hade varit jätteroligt, så jag antar att jag inte missade så mycket :)
Imorse var jag tvungen att skämma ut mig igen, med att ta med den gigantiska kvasten till skolan, som ska vara med i föreställningen. Pinsamt värre. 

Ha det bra :) 
Puss! 


Uppe i ottan

Konfa stod på dagens schema och jag fick gå upp alldeles för tidigt för att göra mig i ordning och åka iväg. När jag kommer halvspringandes mot busshållplatsen ser jag bussen åka förbi. Väldigt irriterande eftersom jag redan var sen.. och så betydde det att jag tvungen att gå, med klackar och allt :P
Nu har jag kommit hem och ska börja på historia-läxa, vilket jag inte ser fram emot kan jag ju då säga! Men, måste bli gjort. Sen är det bara att kasta sig över den roliga engelska-läxan som också ska vara klar tills imorgon. 

På tisdag har vår dansföreställning premiär, börjar bli lite nervös nu faktiskt.
Men nu måste jag ta och sätta i gång.. 
Puss! 


Han gjorde min dag!

Hahah, igår hade vi Ragga som vanligt alla måndagar, men en sak var lite speciell. Vi hade en vikarie som visade sig vara hur bra som helst på att dansa och supersnygg! Det var länge sen man såg en karl röra på sina höfter på det viset! ;) Haha, det var lite roligt, när han dansade samtidigt som resten av gruppen kunde jag inte koncentrera mig, utan jag bara kollade på honom och glömde såklart bort alla steg! Tänka sig så det kan bli!
Efter danslektionen som i övrigt var väldigt rolig, var jag på topp hela kvällen!
Tänk va trevligt det skulle vara med en pojkvän, speciellt en heting som kan skaka på sina höfter på det sättet! ;)

Nu ska jag alldeles strax åka iväg på dansen här i tyresö.
Puss och kram

RSS 2.0